21-11-12

VTM voert Debby & Nancy af

 

 

photo.jpg‘Debby & Nancy's Warme Wintershow' lokt te weinig kijkers en wordt daarom met onmiddellijke ingang afgevoerd. Dat meldt VTM woensdag. Vanaf zaterdag 24 november wordt het programma vervangen door langspeelfilms.

 

‘We zijn tot de conclusie gekomen dat de typetjes Debby & Nancy op de moeilijke zaterdagavond een te beperkt kijkerspubliek bereiken. Er is dan ook een punt gezet achter de Warme Wintershow', zegt An Rydant.

De netmanager van VTM benadrukt dat de beslissing volledig los staat van het geloof in Stany Crets en Peter Van Den Begin. ‘Niets staat de ontwikkeling van nieuwe projecten met deze creatievelingen pur sang in de weg', klinkt het.

De mensen die al Warme Wintershow-tickets gekocht hadden, zullen gecontacteerd worden door Music Hall.

17-11-12

Annemie Struyf trekt naar de VRT

E_0000173277.jpgAnnemie Struyf (51), bekend van het tv-programma ‘In Godsnaam', gaat terug voor de VRT werken. Ze gaat weg bij tv-zender Vier en Woestijnvis, waarbij ze jarenlang werkte.

Annemie Struyf heeft een contract getekend om opnieuw programma's te maken voor de openbare omroep. Ze maakt daarmee een einde aan haar jarenlange samenwerking met Woestijnvis, het productiehuis dat nu uitsluitend programma's maakt voor de nieuwe tv-zender Vier.

Annemie Struyfs tweede reeks van 'In Godsnaam', waarin ze oude missiezusters opzocht, haalde op VIER nooit dezelfde kijkcijfers als op Eén. De eerste reeks werd door één miljoen mensen bekeken, op VIER keken er amper 300.000 naar de tweede.

16-11-12

Winnaar Waalse ‘The Voice' gaat naar Eurovisiesongfestival

201211160940-1_roberto-bellarosa-verdedigt-belgische-eer-op-eurosong-2013.jpgRoberto Bellarosa, de winnaar van de eerste editie van de zangwedstrijd The Voice Belgique werd door televisiezender RTBF gekozen om België te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Dat berichten Le Soir en La Première vrijdag. Het Eurovisiesongfestival vindt midden mei plaats in het Zweedse Malmö.

De zanger heeft net een album uitgebracht, maar zal geen nummer van dat album spelen in Malmö. De kijkers van de RTBF mogen mee beslissen welk nummer Roberto dan wel zal brengen.

De openbare omroepen RTBF en VRT kiezen om beurten de kandidaat voor het Eurovisiesongfestival. De laatste Belgische artiest die in de top 10 belandde in de finale, was Tom Dice in 2010 met de ballade “Me and my Guitar”.

bron : standaard.be