22-10-12

Nieuwe jury voor 'Sterren Op De Dansvloer'

sterrenopdedansvloer_2012_jury_01.jpgWelke Bekende Vlamingen binnenkort hun beste beentje voorzetten in het vtm-programma 'Sterren op de Dansvloer', is al geweten van begin oktober. Nu is ook bekend wie die danspasjes zal beoordelen. Het gaat om presentatrice Dina Tersago, Euvgenia Parakhina, Davy Brocatus en Rony Daelemans.

Voor het vijfde seizoen van Sterren op de Dansvloer werd dus niet teruggegrepen naar de 'oude' jury van het programma. Zo werden Belgisch danslerares Anouchka Balsing en Jan Geerts vervangen door nieuwkomers Dina Tersago en Euvgenia Parakhina.

Dina Tersago, uiteraard al lange tijd een bekend vtm-gezicht, nam zelf deel aan de danswedstrijd in 2006 en wist het programma zelfs te winnen. Ze vormde zelfs enkele jaren een koppel met haar danspartner, Wim Gevaert.

Euvgenia Parakhina kennen we vooral van haar commentaren in de danswedstrijden 'So you think you can dance' en 'The Ultimate Dance Battle'. Ze is nog steeds een professionele ballroomdanseres. In de Nederlandse versie van 'Sterren op de Dansvloer' is zij een van de leraressen.

Davy Brocatus en Rony Daelemans kennen we dan weer van de vorige seizoenen van Sterren op de Dansvloer. De twee raakten het zelden eens over de danskwaliteiten van de deelnemers en vooral Rony Daelemans raakte bekend door zijn vaak kritische benadering.

Het nieuws over de jury. werd de wijde Twitter-wereld ingestuurd door Sara Vercauteren, woordvoerder van VMMA. Seizoen 5 komt op het scherm vanaf 9 november 2012 en zal gepresenteerd worden door Francesca Vanthielen en Kürt Rogiers.

bron: nieuwsblad.be

Nieuwe tv-quiz met Bruno Wyndaele en Sam De Bruyn

3450636676.jpgBruno Wyndaele en Sam De Bruyn zijn de presentatoren van een nieuwe quiz op Eén. Mensen die willen deelnemen aan de quiz met Vlamingen over Vlaanderen kunnen zich kandidaat stellen op de website van Eén, www.een.be. Sam De Bruyn maakte het nieuws vanmiddag wereldkundig in een bericht op de microblogsite Twitter. "Binnenkort presenteer ik met Bruno Wyndaele een nieuwe quiz op Eén. En jij kan meespelen! Graag zelfs", schrijft De Bruyn.

Sam De Bruyn is bekend van Studio Brussel en presenteerde in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 14 oktober een verkiezingsprogramma met Ivan De Vadder. Bruno Wyndaele was in het verleden presentator van "De laatste show" en "De slimste mens ter wereld" en is op dit ogenblik te zien in het programma "Eeuwige roem" op Eén. De nieuwe quiz wordt ontwikkeld door het productiehuis van Wyndaele, De Filistijnen, en zal ten vroegste in het voorjaar van 2013 uitgezonden worden.

bron: http://deredactie.be

19-10-12

Tv-kok Sofie Dumont gaat trouwen

media_xl_5254583.jpgIn haar nieuwe kookboek 'Happy Days' maakt Sofie Dumont de zogenaamde proposal cocktail klaar. "Als je er hier een paar van op hebt, kunnen er leuke voorstellen volgen", schreef ze bij het recept. De cocktail deed duidelijk zijn werk, zo blijkt nu, want vandaag raakte bekend dat de vtm-kok niet alleen zwanger is van haar eerste kindje, maar binnenkort ook in het huwelijksbootje stapt.

Sofie begon haar televisiecarrière bij het toenmalige VT4, waar ze twee seizoenen van 'Goe Gebakken' voor haar rekening nam. Daarna stapte ze over naar vtm, waar ze momenteel 'De keuken van Sofie' presenteert.

Vriend Wim Vannechel deed thuis zijn aanzoek. Hij wilde Sofie op een idyllisch plekje in Ibiza ten huwelijk vragen, maar kon uiteindelijk niet langer wachten en stelde de vraag gewoon thuis. "En eigenlijk vond ik dat nog tien keer mooier", liet een stralende Sofie weten. Hopelijk is ook de huwelijkstaart 'Goe Gebakken'!

bron: demorgen.be