14-11-12

'De Pappenheimers' voortaan elke donderdag op VIER

 

'Donderdag' wordt de nieuwe zondag'. Dat zegt productiehuis Woestijnvis woensdag op twitter. In de voormiddag stevenvanherreweghe2011_lies willaert.jpgheeft zender VIER zijn plannen voor de winter bekend gemaakt. Naast 'De Pappenheimers' is VIER ook in volle voorbereiding voor de nieuwe quiz 'De Slimste Gemeente van Vlaanderen'.

 

Volgende week is er nog de tweede finaleweek van 'De Slimste Mens ter Wereld' Daarna is er elke donderdag een nieuwe aflevering van 'De Pappenheimers', gepresenteerd door Steven Van Herreweghe. En bij VIER zijn ze ervan overtuigd dat ook het elfde seizoen een succes wordt. 'Ik ben ervan overtuigd dat donderdagavond de perfecte avond is voor 'De Pappenheimers'. Veel mensen zijn thuis op donderdagavond, want ze maken zich klaar voor het weekend. Op vrijdagavond zijn ze op stap', zegt Van Herreweghe in Het Laatste Nieuws.

 

In het voorjaar van 2013 zet VIER in op de nieuwe quiz 'De Slimste Gemeente van Vlaanderen', die wordt gepresenteerd door Michiel Devlieger. 'De gemeenten hebben massaal gereageerd en organiseren volop voorrondes', zo zegt hij. Het programma wordt elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag geprogrammeerd.

 

Bron: hln.be

De commentaren zijn gesloten.