22-10-12

Nieuwe jury voor 'Sterren Op De Dansvloer'

sterrenopdedansvloer_2012_jury_01.jpgWelke Bekende Vlamingen binnenkort hun beste beentje voorzetten in het vtm-programma 'Sterren op de Dansvloer', is al geweten van begin oktober. Nu is ook bekend wie die danspasjes zal beoordelen. Het gaat om presentatrice Dina Tersago, Euvgenia Parakhina, Davy Brocatus en Rony Daelemans.

Voor het vijfde seizoen van Sterren op de Dansvloer werd dus niet teruggegrepen naar de 'oude' jury van het programma. Zo werden Belgisch danslerares Anouchka Balsing en Jan Geerts vervangen door nieuwkomers Dina Tersago en Euvgenia Parakhina.

Dina Tersago, uiteraard al lange tijd een bekend vtm-gezicht, nam zelf deel aan de danswedstrijd in 2006 en wist het programma zelfs te winnen. Ze vormde zelfs enkele jaren een koppel met haar danspartner, Wim Gevaert.

Euvgenia Parakhina kennen we vooral van haar commentaren in de danswedstrijden 'So you think you can dance' en 'The Ultimate Dance Battle'. Ze is nog steeds een professionele ballroomdanseres. In de Nederlandse versie van 'Sterren op de Dansvloer' is zij een van de leraressen.

Davy Brocatus en Rony Daelemans kennen we dan weer van de vorige seizoenen van Sterren op de Dansvloer. De twee raakten het zelden eens over de danskwaliteiten van de deelnemers en vooral Rony Daelemans raakte bekend door zijn vaak kritische benadering.

Het nieuws over de jury. werd de wijde Twitter-wereld ingestuurd door Sara Vercauteren, woordvoerder van VMMA. Seizoen 5 komt op het scherm vanaf 9 november 2012 en zal gepresenteerd worden door Francesca Vanthielen en Kürt Rogiers.

bron: nieuwsblad.be

De commentaren zijn gesloten.