13-10-12

Ex-man Wendy Van Wanten veroordeeld voor schriftvervalsing

wendy.jpgWendy Van Wanten is door de Antwerpse strafrechter in het gelijk gesteld in een zaak tegen haar ex-man. Dany Vanholme had in een handelsgeschil met de zangeres valse stukken gepresenteerd.

Eerdere berichten dat de zangeres haar ex-man 15.000 euro aan achterstallig geld gevorderd had en met een schadevergoeding van 800 euro haar slag niet heeft thuisgehaald, zijn niet correct, zo laat haar manager Frank Vancoppenolle weten aan onze redactie.

De zaak waarover uitspraak werd gedaan gaat om het presenteren van valse stukken voor de handelsrechtbank, in een geschil over een contract dat niet werd nageleefd. Vanholme heeft een bedrijf in afslank- en verzorgingstoestellen waarvan Van Wanten het uithangsbord zou worden. In een van de contracten zou hij echter hebben geknoeid om geld achter te houden. Vanholme werd schuldig bevonden aan schriftvervalsing en moet Van Wanten nu een schadevergoeding van 800 euro en een rechtsplegingsvergoeding betalen.

Ook het bericht dat de zangeres klacht had ingediend tegen haar eigen zoon, is helemaal niet correct. Dylan Vanholme heeft nog maar recent aandelen verworven in de zaak van zijn vader en heeft dus niets te maken met het contract dat al enkele jaren oud is, zo werd ons verteld.

bron: standaard.be

De commentaren zijn gesloten.