04-09-12

VIER kiest voor "duidelijke, horizontale programmering"

media_xll_5135112.jpgVIER, de opvolger van VT4, heeft zijn programmaschema van de eerste week voorgesteld. Zoals bekend zijn De Kruitfabriek en De Slimste Mens Ter Wereld de blikvangers van de avondprogrammering.

Op maandag 17 september schiet VIER om 19.30 uur officieel uit de startblokken met een eenmalig openingsprogramma. De zender kiest voor een duidelijke, horizontale programmering.

De avond begint op VIER om 18 uur met van maandag tot en met donderdag uitzendingen van The Simpsons. Het dagelijkse magazine Plan B staat om 18.30 uur geprogrammeerd, om 18.55 uur gevolgd door Komen Eten. Op vrijdag start The Simpsons om 17.55 uur; om 18.25 uur zijn er afleveringen van Goe Gebakken en om 18.55 uur opnieuw Komen Eten.

Elke weekdag begint de actuashow De Kruitfabriek om 19.45 uur, om 20.45 uur gevolgd door nieuwe afleveringen van De Slimste Mens Ter Wereld. Enkel op vrijdag zijn er geen uitzendingen van de quiz met Erik Van Looy en Philippe Geubels. VIER zendt dan The Mentalist uit.

Om 21.45 uur komen elke weekdag andere programma's. Op maandag is dat In Godsnaam - De Laatste Missiezusters van Annemie Struyf. Op dinsdag volgt De Bende Haemers en op woensdag nieuwe afleveringen van Vermist. Op donderdag programmeert VIER Man Bijt Hond en op vrijdag kiest de commerciële zender voor afleveringen van Castle.

De weekendprogrammering wordt volgende week dinsdag voorgesteld.

De commentaren zijn gesloten.