PaulDeLeeuwFoto.jpgEerder raakte al bekend dat Paul de Leeuw 'iets' voor VTM zou gaan doen, maar nu weten we ook wat dat wordt. De Nederlandse presentator zal vanaf 17 september elke maandagavond Vlaanderen ontdekken in de talkshow 'Manneke Paul'. Luk Alloo trok naar de gevangenis van Leuven Centraal om vragen te stellen aan de bewoners. Hun verhaal komt aan bod in 'Alloo in de gevangenis'.

media_xll_5106848.jpgVanaf vrijdag 31 augustus gaat VTM op zoek naar talent van eigen bodem in 'Belgium's Got Talent'. Er komt ook een nieuwe reeks van 'So you think you can dance'. Ook 'Sterren op de dansvloer' krijgt een vervolg. Onder andere topmodel Hannelore Knuts, acteur Lucas Van den Eynde en kunstschaatser Kevin Van Der Perren hun beste danspasjes boven. Debby en Nancy keren terug met 'Debby en Nancy's Warme Wintershow'.

VTM lanceert ook een aantal nieuwe realityshows. In 'Vallen en opstaan' worden Vlamingen gevolgd die onder begeleiding strijden tegen de kilo's. 'Pubers van streek' dompelt dan weer twaalf jongeren onder in de regels en routines van een gezin in een ander continent. 'Jonge Zwanen' biedt vanaf 1 september een blik achter de schermen van de Koninklijke Balletschool in Antwerpen. Ook 'Stressvakantie' keert terug.

bron: standaard.be