23-08-12

Lucas Van den Eynde en Kevin Van Der Perren in 'Sterren op de dansvloer'

Kurt-Rogiers.jpgOok acteur Lucas Van den Eynde zal te bewonderen zijn in het nieuwe seizoen van het Vtm-programma 'Sterren Op De Dansvloer'. Dat werd bekendgemaakt op radiozender Q-Music.

Na topmodel Hannelore Knuts is Lucas Van den Eynde de tweede naam die binnenkort zijn danskunsten mag laten zien op de dansvloer. 'Ik heb er ontzettend veel zin in', was zijn reactie op de radiozender Q-music, nadat zijn deelname aan het Vtm-programma 'Sterren op de dansvloer' bekendraakte. 'Ik kijk vooral uit naar klassiekers als de quickstep en de Engelse wals'.

 Van den Eynde heeft heel wat succesvolle rollen in Vlaamse film- en theaterproducties op zijn actief. Op de beeldbuis werd hij bekend als de 'professionele afscheidsnemer' 'Xavier De Baere' in het programma Blauwe Maandag. Later schitterde hij in de rol van 'Bucky' Laplasse in de populaire tv-reeks 'Het eiland' en als slager André Vangenechten, alias 'de bospoeper', in 'Van vlees en bloed'.

Op Twitter liep vanmorgen al het gerucht dat ook Kevin Van der Perren zou deelnemen aan "Sterren op de dansvloer". VTM heeft intussen de deelname van de kunstschaatser bevestigd op een persconferentie.

Eerder deze week werd al bekendgemaakt dat topmodel Hannelore Knuts te zien zal zijn in het dansprogramma op VTM. Knuts had haar deelname verklapt aan het lifestylemagazine van de New York Times.

De commentaren zijn gesloten.