22-08-12

Ann De Bie maakt overstap naar 'Reyers Laat'

Ann De Bie gaat 'Reyers Laat' mee presenteren. De VRT-journaliste gaat, afwisselend met Lieven van Gils, het 2600385989.jpgpraatprogramma op Canvas voor haar rekening nemen.

Vorig jaar presenteerde Van Gils het Canvas-programma samen met An Luyten. Maar sinds de 34-jarige presentatrice eind april van het scherm verdween door een zwangerschap, stond Van Gils er alleen voor.

Reyers laat gaat in september weer van start maar in een gewijzigde formule. Er komt geen duopresentatie, maar het is de bedoeling dat Van Gils en De Bie afwisselend een aantal weken de presentatie voor hun rekening nemen, aldus De Morgen. Van Gils kan het programma immers onmogelijk een volledig seizoen alleen dragen.

De VRT bevestigt dat Ann De Bie wordt klaargestoomd voor het programma. Maar helemaal beslist is haar overstap, nog niet. De Bie zal zeker nog niet in september het programma presenteren. 

De Bie werkt sinds 1994 bij de VRT en is momenteel bij Het journaal aan de slag. Bij het grote publiek is ze vooral bekend van haar deelname aan De slimste mens in 2009.

De commentaren zijn gesloten.