02-08-12

Camera's vtm volgen Sergio Herman voor docureeks

sergio2.jpg.h380.jpgVTM bereidt een documentairereeks voor rond Sergio Herman. De driesterrenchef wordt momenteel gevolgd door een cameraploeg die zijn leven en werk in beeld brengt.

‘We nemen een documentairereeks op waarin Sergio Herman wordt gevolgd, zowel in zijn zaak als daarbuiten. De aanloop naar zijn nieuwe, derde restaurant, La Chapelle, maakt daar natuurlijk deel van uit’, klinkt het bij VTM. La Chapelle opent normaal gezien eind 2013 de deuren in een oude Antwerpse kapel. ‘Het wordt een reeks over mijn leven en werk. Let wel, het gaat niet om een traditionele realityserie’, bevestigt ook de driesterrenchef zelf.

Wanneer het programma wordt uitgezonden, ligt nog niet vast. ‘Al is het niet de bedoeling dat de serie nog dit najaar op tv komt’, aldus VTM. Ook over het aantal afleveringen is voorlopig niets bekend.

Op het gebied van televisie had de topchef alleszins de handen vrij, nadat VTM eerder het derde seizoen van De beste hobbykok van Vlaanderen met een jaartje had uitgesteld. De reden daarvoor was de sabbatperiode die medepresentator en -jurylid Peter Goossens had ingelast. VTM liet toen weten niet op zoek te gaan naar een andere presentator. ‘De dynamiek tussen Herman en Goossens máákt het programma’, klonk het.

bron: nieuwsblad.be

De commentaren zijn gesloten.