11-06-12

Kristien Maes en Peter Pype stoppen als Ketnetwrappers

Kristien-en-Peter-300x225.pngKristien Maes (33) en Peter Pype (29) stoppen als Ketnet-wrapper. De VRT-jongerenzender gaat via een nieuwe editie van de talentenjacht "Wie wordt wrapper?" op zoek naar een opvolger voor hen.

Kristien Maes stopt op zondag 24 juni. Morgen kondigt ze haar vertrek officieel aan op de zender en is ze te gast in "Villa Vanthilt" om over de nieuwe editie van "Wie wordt wrapper?" te praten. Peter Pype (foto in tekst) blijft nog tot na de zomer.

Maes gaat zich toespitsen op haar reportagewerk voor "Vlaanderen vakantieland", maar ze gaat voor Het Televisiehuis ook achter de schermen meewerken aan andere programma's. "Ik heb ongelooflijk veel goesting om verder uit te groeien tot all-round televisiemaker", zegt Maes. "Ik heb heel veel kunnen experimenteren bij Ketnet, maar nu is het tijd om verder te gaan." Maes presenteerde op Ketnet ook programma's en bleef tussendoor radio maken.

Peter Pype gaat zich na de zomer volledig toeleggen op het theater, met zijn eigen, pas opgerichte productiehuis De Waancel. Met de voorstellingen "Erwin Blik in expeditie nul" en "Niels" gaat hij vanaf oktober op tournee door Vlaanderen.

De commentaren zijn gesloten.