06-02-12

Actrice Lotte Pinoy zwanger van tweede kindje

actrice-lotte-pinoy-zwanger-op-rode-loper_1000x667.JPGDe 35-jarige Lotte Pinoy is momenteel te zien in de herhaling van "Sara" op vtm maar ook in de film "Tot Altijd" die in de bioscopen loopt.

De actrice heeft de afgelopen weken heel wat moeite gedaan om haar bolle buikje te verbergen maar zaterdag maakte ze daar komaf mee tijdens de première van de film "The Muppets" in de Kinepolis te Gent. De actrice die ook te zien was in "Rang 1" en "De Smaak van Dekeyser", is uitgerekend voor eind juni. Ze heeft al een dochtertje Lola Rose en die krijgt binnenkort dus een broertje of zusje.

Aan Het Laatste Nieuws vertelde Lotte zondagnamiddag dat nu iedereen mag weten dat ze zwanger is. Waarom niet eerder? Omdat de actrice niet wou dat bij de première van de film "Tot Altijd" alle aandacht naar haar zou gaan. De focus moest op de film liggen, niet op haar bolle buikje. Ze droeg tijdens die première dan ook een wijde jurk waardoor haar buikje niet echt zichtbaar was. Lotte ging er zo erg in op dat zelfs haar collega’s uit de film niet door hadden dat ze zwanger was, al geeft de actrice wel toe dat ze vecht tegen alle kwaaltjes van een zwangerschap: "misselijkheid, vermoeidheid en emoties die alle kanten uitschieten."

Het geslacht van de kleine spruit wil Pinoy nog niet weten. "Ik vind het veel leuker om twee voornamen te zoeken, twee geboortekaartjes te maken enzo. Dat hebben we met Lola Rose ook gedaan en dat was fantastisch", zegt de actrice vol verwachting. In mei zullen we weten of Lola Rose er een broertje of zusje bij krijgt.

De commentaren zijn gesloten.