31-01-12

Steven Van Herreweghe wordt voor het eerst vader

Steven Van Herreweghe, de presentator van het Eén-programma De pappenheimers, wordt voor de eerste keer steven-van-herreweghe-een-prima-quizmaster-id2259002-460x0.jpgvader. Dat heeft de redactie vernomen. Het nieuws wordt bevestigd door zijn manager Rick Tubbax: 'De vriendin van Steven is inderdaad zwanger. Meer kan ik daar helaas niet over zeggen'.

Wanneer Steven Van Herreweghe precies vader wordt, zal hij niet aan onze neus hangen: de 34-jarige presentator is erg op zijn privacy gesteld en geeft er zelden of nooit details over prijs.

Een verstandig kind wordt het zeker: Steven won de vijfde reeks van De slimste mens ter wereld en heeft naar eigen zeggen een vriendin die alles weet. 'Eigenlijk is zij de slimste mens', zei hij daarover.

Professioneel gaat het Van Herreweghe voor de wind: hij nam dit seizoen de fakkel over van Tom Lenaerts in De pappenheimers omdat Lenaerts het te druk heeft met zijn nieuwe fictiereeks. Met meer dan 1,9 miljoen kijkers vestigde De pappenheimers vorige week een record. De quiz doet ook al weken beter dan de onklopbare politiereeks Witse.

De commentaren zijn gesloten.