13-01-12

Phara vervangt Martine Tanghe

Phara de Aguirre wordt tijdelijk nieuwsanker op één. Ze vervangt Martine Tanghe tijdens haar herstelperiode. kopie-phara-de-aguirre-vervangt-martine-tanghe_1000x667.JPGMartine stelt het overigens goed, maar de revalidatie zal nog enige tijd in beslag nemen.
In eerste instantie werd Martine vervangen door andere Journaal-ankers, maar dat is in de toekomst niet altijd mogelijk. Phara zal haar nieuwe job combineren met haar werk voor Panorama. “Ik heb het perfect naar mijn zin bij Panorama, waar ik zowel aan onderzoeksjournalistiek kan doen, als presenteren. Ik zal dat ook blijven doen, maar om de collega’s uit de nood te helpen, steek ik graag nog een tandje bij. En zeker ook voor Martine. Wij zijn tenslotte in zekere zin lotgenoten”, vertelt Phara. Zij werd in 2006 zelf getroffen door kanker en was daardoor een jaar buiten strijd.
VRT laat ook nog weten dat Martine Tanghe het ondertussen goed stelt, maar  dat de revalidatie nog enige tijd in beslag zal nemen.

Commentaren

Kan iemand van u dit aan Martine Tanghe bezorgen?

Martine,

Het is al heel lang geleden in "Vlaanderen".
Mijn medeleven zal wel in de massa van fans verdwijnen. Een heel epistel van mij is hier zeker niet op zijn plaats. Maar toch beleef ik het vanaf het begin mee. Moed had u over in het veleden. Dus nu zal het u hieraan ook nu niet ontbreken. Tot nog eens, met een brede lach en uw dochter erbij, op school.

Jos Lamote

Gepost door: Jos Lamote | 04-04-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.