14-12-11

Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren op zaterdag 24 maart 2012

Op zaterdag 24 maart 2012 worden voor de vijfde keer de Vlaamse Televisie Sterren uitgereikt. De voltallige SKY20110228115929IV.jpgVlaamse tv- en showbizzwereld zakt dan af naar Hasselt om er tijdens een wervelende liveshow zichzelf in de bloemen te zetten. Veertien tv-sterren worden uitgereikt aan de opmerkelijkste en beste programma's van het afgelopen televisiejaar. Beste acteur, beste presentatrice, beste drama en beste reality zijn maar enkele voorbeelden. Alles en iedereen komt aan bod.

De kijkers thuis beslissen opnieuw over de twee belangrijkste sterren; zij bepalen wie naar huis gaat met de prijs van populairste televisiepersoonlijkheid en populairste televisieprogramma.

Gaat de fictiereeks 'De Ronde' dit jaar met de meeste sterren naar huis? Of blijkt 'The Voice van Vlaanderen' het populairste programma? Wie weet is Astrid Bryan zelfs de populairste televisiepersoonlijkheid? Alle antwoorden krijg je zaterdag 24 maart 2012 tijdens De Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren op Eén.

De commentaren zijn gesloten.