08-12-11

Alaise winnaar van VTM-programma Mijn Restaurant

Amber en Elodie van Alaise in Ekeren hebben Mijn Restaurant, editie 2011, gewonnen. Ze mogen hun restaurant op id347608-468x470.jpgkosten van VTM een jaar lang uitbaten en winnen zo van de andere Vlaamse provincies.

Het West-Vlaamse koppel Eef en Michael, dat ook meestreed in de finale, moet restaurant Seaven in Blankenberge met onmiddellijke ingang sluiten. De reality-wedstrijd op VTM kende haar ontknoping tijdens een liveshow, die werd onderbroken door een aflevering van het komische programma Tegen de Sterren op. Zo bleef het tot erg laat op de avond spannend.

 

Het is de eerste keer dat een Antwerps restaurant wint in het programma, dat al aan zijn vierde seizoen toe is. Vorig jaar wonnen Antwerpenaars Karel en Ken, maar die namen in Aalst deel voor de provincie Oost-Vlaanderen. Een minpunt aan de overwinning is dat nog geen enkele winnaar erin slaagde van het eigen restaurant een blijvend succes te maken.

Commentaren

Van harte proficiat voor beide dames maar ik geloof niet dat zij het in de toekomst zullen draaiend houden.Zij zijn inderdaad gegroeid tijdens de uitzendingen maar als je bekijkt hoe stabiel Blankenberge was gedurende de hele periode en ook goede kwaliteit leverde,vind ik dat Ekeren onterecht heeft gewonnen.Maar het is net als bij de verkiezingen,de kiezer heeft het laatste woord.
Spijtig voor Blankenberge.

Gepost door: Rob Breughel | 09-12-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.