05-09-11

Bert Heyrman wordt eindredacteur 'Het Nieuws'

Bert Heyrman (34) zal vanaf maandag 12 september 2011 de redactietop versterken en als eindredacteur 'Het Nieuws' mee helpen uitbouwen. Bert maakt de overstap van de VRT, waar hij tien jaar actief was. De afgelopen drie Het Nieuws.jpgjaar was hij eindredacteur van het Journaal en voordien werkte hij als presentator en eindredacteur voor Radio 1.

“Een belangrijke beslissing als deze neem je uiteraard niet zomaar. Daar denk je over na. Ik ben vooral enorm gecharmeerd door het inhoudelijke project van 'Het Nieuws': elke dag opnieuw een relevant, volledig en goed gemaakt nieuws maken dat er écht toe doet. Daar wil ik graag aan meewerken en mijn ervaring bij het Journaal zal me hierbij zeker helpen”, aldus Bert Heyrman.

Hoofdredacteurs Nicholas Lataire en Bart Van Doorne zijn opgetogen met de komst van Bert Heyrman: “Bert is een absoluut toptalent. Hij komt met veel enthousiasme naar vtm en is zonder meer een grote aanwinst voor onze nieuwsredactie.”

Bert Heyrman is intussen de derde versterking voor 'Het Nieuws'. Vorige maand ruilde Pieter Lesaffer de krant De Standaard voor de nieuwsdienst van vtm en stapte Tom Dams over van de krant Het Nieuwsblad/De Gentenaar.

De commentaren zijn gesloten.