01-09-11

Daisy Van Cauwenbergh 32 kilo bijgekomen in 3 jaar tijd

Ex-Miss België Daisy Van Cauwenbergh voert al jaren een strijd tegen de kilo’s. Nadat ze enkele jaren geleden 20 daisyvancauwenbergpappen.jpgkilogram afviel, is ze in de laatste 3 jaar 32 kilogram bijgekomen. Daar wil ze nu iets aan doen.

Toen Daisy een tijdje geleden op de weegschaal ging staan, wist ze niet wat ze zag. Het wijzertje gaf 87 kilogram aan. Een heel pak meer dan de 55 kilogram die ze in 2008 woog. De gewezen miss wil daar nu snel iets aan veranderen, niet alleen omdat ze er beter wil uitzien, maar ook omdat de extra kilo’s schadelijk zijn voor haar gezondheid omdat ze een verhoogd risico heeft op diabetes. Daisy gooit momenteel haar levensstijl helemaal om en volgt een proteïnedieet, zo drinkt ze 4 à 5 papjes per dag. Om haar nog meer kracht te geven om met haar afvalrace door te gaan, publiceert Daisy een dagboek van haar dieet op het internet, zo kan iedereen erop toezien dat ze haar aan haar dieet houdt. In totaal wil Daisy graag 27 kilo vermageren, de eerste 8 wil ze al kwijt in 5 weken tijd, want Daisy wil begin oktober weer in een glamoureuze avondjurk passen op een galabal in New York.

Commentaren

Maar Daisy toch ,nu ben je weer niet gezond bezig ,weet je niet dat na die shakes ,je heel goed op weg bent naar VREETBUIEN ? Er is ook normale voeding waar je je een eiwitdieet kan mee volgen .

Gepost door: elise | 22-12-11

Reageren op dit commentaar

Een Eiwitdieet werkt heel goed met afvallen!

Gepost door: Eiwitdieet | 26-08-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.