31-08-11

Vlaamse 'Oh Oh Cherso' met jongeren uit Limburg

Met welke jongeren trekt 2BE naar een Grieks eiland? Het was de voorbije maanden de vraag op het internet. oh-oh-cherso.jpgVerschillende geruchten deden de ronde. Al snel circuleerde Genk als stad waar producent Eyeworks zijn deelnemers ging zoeken. Maar uiteindelijk blijkt dit niet helemaal te kloppen...

'Oh Oh Cherso' was een kijkcijferkanon in Nederland. De Nederlandse zender RTL 5 selecteerde doelgericht acht jongeren uit Den Haag. Niet geheel toevallig, want in en rond de uitgangsbuurten van Den Haag wonen jongeren die het niet zo nauw nemen met zeden en moraal.

Al snel veroverden de castingtapes van de kandidaten het internet, de perfecte smaakmaker voor de wilde avonturen die volgden op Chersonissos. 'Oh Oh Cherso' werd een regelrechte televisiehit.

En dat succes wil men nu ook in Vlaanderen nog eens overdoen. Eerder geraakte al bekend dat Eyeworks in opdracht van 2BE op zoek was naar een geschikte stad of gemeente om een aantal jongeren te selecteren. Uiteindelijk koos men dus voor de provincie Limburg. Volgens de website Lifetoday.be werden in Limburg acht jongeren gevonden die de voorbije weken naar een Grieks eiland trokken. De opnames zijn achter de rug. Het resultaat zal nog dit najaar te zien zijn bij 2BE.

 

De commentaren zijn gesloten.