26-08-11

Directeur-generaal Peter Quaghebeur verlaat VMMa

Eind deze maand zal Peter Quaghebeur afscheid nemen van de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa). Dat meldt de Peter Quaghebeur.jpgVMMa deze middag in een persbericht. Quaghebeur vervoegde de VMMa in 1999 als commercieel directeur, en werd 4 jaar later aangesteld tot Directeur-generaal. Daarvoor werkte hij acht jaar als commercieel directeur bij Het Laatste Nieuws.

Onder zijn leiding is de VMMa in 8 jaar tijd uitgegroeid van een televisiebedrijf met twee zenders tot een volwaardige audiovisuele groep met vijf televisiezenders, twee radiostations en tal van
aanverwante media-activiteiten.
"De afgelopen 20 jaar heb ik met hart en ziel gewerkt voor een fantastische groep en unieke bedrijven. Onze wegen scheiden nu. Maar ik kijk met grote tevredenheid en fierheid terug op de kansen die ik er gekregen heb en op de resultaten die we er samen geboekt hebben. Ik wens de VMMa veel succes toe, en ben overtuigd dat de juiste fundamenten er liggen voor nog vele schitterende jaren", zegt Quaghebeur in een mededeling.

Christian Van Thillo, gedelegeerd bestuurder van de VMMa: "We zijn Peter dankbaar voor de uitzonderlijke inzet en toewijding waarmee hij de expansie van de onderneming op succesvolle wijze gestalte heeft gegeven. Ook in naam van de raden van bestuur van de VMMa en De Persgroep, wensen we Peter het allerbeste toe voor de toekomst."
Peter Quaghebeur houdt zich ter beschikking van de Raad van Bestuur in afwachting van de aanstelling van zijn opvolger. Hiervoor zal een zoektocht worden opgestart die nog dit jaar zou moeten uitmonden in de benoeming van een nieuwe Directeur-generaal.

De commentaren zijn gesloten.