02-08-11

Wordt ook TMF Vlaanderen stilaan uitgedoofd?

TMF Nederland is dood, dat kondigde MTV Networks Nederland vandaag aan in een persbericht. Volgens eerdere TMF_Logo.jpgberichten zou daarvan in Vlaanderen niets te merken zijn. Maar als we tweets van VJ Sofie mogen geloven, dan gaat het ook in Vlaanderen de verkeerde kant uit. 'TMF slaat binnenkort een heel andere richting in. Not in a good way', twittert ze vandaag. TMF-fans vrezen dat TMF Vlaanderen hetzelfde horror-scenario te wachten staat als hun illustere Nederlandse noorderburen. Daar werd TMF eerst verbannen naar de digitale decoder en vandaag werd bekend gemaakt dat het TMF-merk helemaal verdwijnt en plaats maakt voor MTV. Eerst leek Vlaanderen buiten schot te blijven, maar daar lijkt Twitter nu een stokje voor te steken.


VJ Sofie Twitterde maandagavond als volgt. 'No Guts No Glory' op TMF: ma 21u, woe 12u30 & 17u30, do 21u, za 11u30 & 17u, zon14u! Een van de laatste wapenfeiten van TMF as it should be! Een verontwaardigde twitteraar vroeg wat meer uitleg, waarna de alleszeggende tweet volgde: TMF gaat binnenkort een heel andere richting in. Not in a good way (niet in een goede richting, nvdr.).

Of en hoe TMF zal veranderen, zullen we binnenkort waarschijnlijk horen op de najaarsvoorstelling van TMF Belgium. Maar vermoedelijk zal ook TMF Vlaanderen stilaan uitdoven. Dat uidoofscenario is trouwens al een tijdje bezig. Clips moeten steeds meer plaats ruimen voor SMS-spellen en -diensten. Ook de festivalprogramma's zijn al een tijdje teruggeschroefd.

De commentaren zijn gesloten.