18-07-11

Stadion keert terug op VTM

Vanaf vrijdag 29 juli 2011 kunnen voetbalsupporters terecht bij 'Stadion', het nieuwe voetbalmagazine van vtm dat media_xl_4287558.jpggepresenteerd wordt door Tom Coninx, Niko Lainé, Peter Morren en Maarten Breckx. Dat meldt vtm vandaag in een persbericht. Voor de voetballiefhebbers staan er dit seizoen enkele veranderingen op het menu. Vtm verkreeg op 10 juni de rechten op de open net uitzendingen van het voetbalcontract. Daardoor start de zender vanaf 29 juli - bij de start van de nationale voetbalcompetitie - met de samenvattingen van alle wedstrijden van de Jupiler Pro League.
Elk voetbalweekend is er op 4 vaste momenten een voetbalafspraak met de kijker, op de vier meest actuele voetbaldagen. Tijdens een voetbalweekend mag de kijker 'Stadion' verwachten op vrijdag rond 23.00, op zaterdag rond 23.00, op zondag om 19.25 (na 'Het Nieuws') én rond 23.00.

Vtm belooft telkens uitgebreide samenvattingen van de op die dag gespeelde matchen te brengen. Daarnaast zijn er interviews met spelers en trainers, pakkende voetbalreportages en wordt ook de sportactualiteit van de dag in beeld gebracht.

Op zaterdag en zondag is er een herhaling van 'Stadion', telkens voor 'Het Nieuws' van 13.00. Bovendien zullen de uitzendingen van 'Stadion' ook opgenomen worden in de nachtelijke loop van vtm, net zoals dat voor 'Het Nieuws' en 'Het Weer' het geval is. 

De commentaren zijn gesloten.