14-07-11

MNM-netcoördinator vertrekt naar vtm

Opnieuw een opmerkelijk vertrek aan de Reyerslaan. MNM-netcoördinator Robin Vissenaekens verlaat de VRT en media_xl_4282474.jpggaat aan de slag in Vilvoorde. Daar gaat hij (opnieuw) werken voor de nieuwsdienst. De 35-jarige Vissenaekens was voor 2004 onder meer reporter voor het vtm-magazine 'Hart van Vlaanderen'. Hij presenteerde ook op Topradio, toen nog een VMMa-radio.

Na zijn vertrek bij vtm werd hij reporter voor het ondertussen ter ziele gegane Donna. Hij werd er producer van de spitsprogramma's en was één van de gelukkigen die mocht overgaan naar de nieuwe jongerenzender MNM. Tussendoor maakte hij ook nog items voor 'Vlaanderen Vakantieland' en '1000 Zonnen en Garnalen'.

In eerste reactie aan De Standaard verklaart Vissenaekens dat de overstap geen gemakkelijke beslissing was: 'MNM is een radiozender met ontzettend veel potentieel en ik wens hen dan ook alle succes toe. De kans om mee te werken op de VTM nieuwsredactie is voor mij een mooie nieuwe uitdaging en die grijp ik dan ook met beide handen.'

De commentaren zijn gesloten.