14-06-11

Villa Vanthilt doet het deze zomer een weekje extra

Villa Vanthilt gaat deze zomer een weekje langer uitzenden dan eerst gepland. Normaal zouden Vanthilt en Marijke hun villa opdoeken op zondag 25 augustus, maar samen met Eén heeft productiehuis deMENSEN beslist om uit te 200908042221-1_marcel-vanthilt-verklaart-dora-van-der-groen-per-ongeluk-dood.jpgzenden tot donderdag 1 september. Dat heeft Villa-hoofdredacteur Kris Eyckmans bevestigd aan Het Nieuwsblad.

'Eén wil 'Villa Vanthilt' uitspelen als hét zomerprogramma van de VRT', klinkt het bij Eyckmans. 'Dan is het eigenlijk niet logisch dat het programma al stopt, nog voor de zomervakantie ten einde is. Daarom hebben we beslist om het programma nog een weekje extra te laten lopen.'
Eyckmans belooft dat Roeselare niet extra zal moeten betalen omdat het programma en weekje langer op zijn Markt blijft kamperen. 'Neen, dat blijft gewoon hetzelfde. Twee jaar geleden hebben we bijvoorbeeld 5 weken in Gent en 6 weken in Hasselt uitgezonden en ook toen lag de prijs voor beide steden op hetzelfde niveau.' Hiermee wordt de start van een nieuw extra large-seizoen 'De Laatste Show' met een weekje uitgesteld.

De commentaren zijn gesloten.