08-06-11

Vtm verklapt winnaar 'De keuken van de meester' half uur te vroeg

Vtm heeft een kemel geschoten bij de uitslag van 'De keuken van de meester'. Al een halfuur voor de winnaar glenn-wint-de-keuken-van-de-meester_5_460x0.jpgbekend raakte op televisie, stond de uitslag al op de website van vtm te lezen.

Bijna een miljoen Vlamingen keek dinsdag naar de finale, waarin Glenn en Johan streden om een plaats in de keuken van Peter Goossens in het Hof van Cleve. Een halfuur voor Glenn Vandenberghe tot winnaar werd gekroond op tv, konden de fans de winnaar al zien op de website.

"Dikke vette fail (flater) van vtm: de aflevering is nog volop bezig en de winnaar staat al op de site!!!!!", stond bijvoorbeeld te lezen op Twitter.

Woordvoerder Sara Vercauteren geeft toe dat er een foutje is gebeurd. "Dit was absoluut een vergissing. Het zou niet mogen en we bieden onze verontschuldigingen aan. We hebben er een aantal reacties over gekregen, waaronder via Twitter."

"Toen we de fout vaststelden, hebben we snel ingegrepen. Iedereen weet dat het wel even duurt om een bericht van een website te verwijderen. Gelukkig hebben we niet het gevoel dat we het kijkplezier van veel mensen hebben bedorven; de meesten waren enkel naar de televisie aan het kijken."

De commentaren zijn gesloten.