20-04-11

Katja Retsin verlaat de VRT

Katja Retsin stopt als omroepster op Eén. Ze heeft beslist om freelance te gaan werken als presentatrice. Retsin wil haar horizonten verruimen en de vrijheid hebben om voor verschillende projecten, programma’s en zenders te Katja Retsin.jpgpresenteren.

'Ik heb altijd zeer graag voor Eén gewerkt, maar ik wil de sprong wagen. Ik vind het echt tijd om nieuwe horizonten op te zoeken. Ik wil graag nieuwe projecten een kans geven. Dit betekent wel dat ik met mijn omroepwerk bij Eén stop. Maar wie weet presenteer ik daar de komende jaren ook wel één of ander programma. Net zoals ik bij andere zenders programma’s wil presenteren', aldus Retsin.

De presentatrice is intussen al met een aantal nieuwe projecten bezig. Zo zal ze de nieuwe reeks van 'The Bachelor' op VTM presenteren. 'Het is nieuw voor mij, zowel het genre als de zender, maar ik weet nu al dat het mij ontzettend zal liggen. Veel kan ik er nu nog niet over vertellen, want we zitten nog in de voorbereidingsfase met het programma', klinkt het.

De commentaren zijn gesloten.