23-02-11

VJ's TMF brengen internationale sterren naar De Nacht van de Vlaamse Televisiesterren

Op vrijdag 25 februari 2011 vindt De Nacht van de Vlaamse Televisiesterren plaats. De rode loper wordt het verzamelpunt van alle grote Vlaamse sterren die een kans maken op de Oscars van de Vlaamse televisie.
VjSofie.jpgToch mogen we ons naast de hele resem BV’s ook verwachten aan enkele internationale sterren met klinkende namen zoals Lady Gaga, Katy Perry en Kanye West.

Of toch niet helemaal… De TMF VJ’s laten voor deze editie strak pak en cocktailjurkje achterwege en vinden inspiratie bij hun idolen voor een unieke en originele rode loper outfit.

Net als echte sterren laten de TMF VJ’s de styling over aan een professional. Emma Gelaude, styling-experte en fashionista pur sang analyseerde de specifieke stylingkernmerken van hun idolen en integreerde die in hun sterrenlook.

Zo krijgt VJ Astrid de bekende haarstrik van Lady Gaga op het hoofd en verbergt VJ Stijn zijn ogen achter de shutter shades, helemaal in de stijl van rapper Kanye West. VJ Sofie wordt een California Girl zoals Katy Perry, VJ Lynn zet als Vlaamse Beyoncé haar booty in de kijker en VJ Lotte gaat voor de eclectische stijl van R&B-ster Rihanna. De dames zijn in het goede gezelschap van VJ Jo, die zich voor de avond Ne-Yo mag noemen.

De commentaren zijn gesloten.