19-02-11

Geubels sluit contract met Woestijnvis

Philippe Geubels gaat een contract sluiten met Woestijnvis. De populaire komiek kiest uiteindelijk voor het geubels.jpgproductiehuis nadat ook vtm lange tijd had geprobeerd hem aan zich te binden. Woestijnvis wil nog niet zeggen welke programma's Geubels zal maken, schrijft De Morgen. Het contract van Geubels is nog niet getekend, maar Woestijnvis bevestigt dat het heel snel zal gebeuren. De gesprekken zijn nog niet helemaal afgerond, maar het productiehuis gaat er niet vanuit dat er nog een kink in de kabel komt.
 Geubels was volgens De Morgen al enkele maanden een begeerd man op de Vlaamse televisiemarkt. De populaire comedian werd het hof gemaakt door verschillende productiehuizen en de Vlaamse Mediamaatschappij (VMMa, moederbedrijf van onder meer vtm en 2BE).
De strijd ging lange tijd tussen Woestijnvis en vtm, dat hem onder meer had voorgesteld samen een sitcom te maken. Uiteindelijk legde Woestijnvis de beste papieren voor en koos Geubels voor het productiehuis. Bij vtm bevestigt men dat er de laatste tijd geen gesprekken meer waren.
 
Wat het productiehuis van plan is met de populaire comedian, wil men nog niet zeggen. "Meer communicatie volgt als het contract daadwerkelijk getekend is." Nu Geubels een contract heeft met Woestijnvis, betekent dat hij alvast tot midden 2012 programma's voor de VRT zal maken. Woestijnvis wou niet zeggen of hij volledig exclusief met hen zal samenwerken en dus niet meer op andere zenders mag verschijnen.

De commentaren zijn gesloten.